Sponsors

Hoofdsponsor

Vacatures kader

7 augustus 2013 15:45


De aanvang van het seizoen nadert (week 34) en er is toch nog altijd een aantal vacatures. Graag vestigen wij jullie aandacht hierop! Mocht er interesse in een bepaalde functie zijn, dan horen wij dat graag!

Update 07/08/2013

MC1:
  Olga Kolkman traint een keer in de week en Martine Wieringa en Ykie vd Bosch zijn de leidsters van dit team. We zijn nog op zoek naar een train(st)er en een grensrechter (beide mag natuurlijk ook). Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Martine. (coördinator meiden).

B1: Voor de B1 zijn we nog op zoek naar een leider / grensrechter. Ruben vd Leij en Krijn Hiemstra trainen en begeleiden de jongens op zaterdag, maar zijn nog op zoek naar iemand voor het papierwerk. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Gosse (coördinator junioren).

C2: Voor de C2 zijn we op zoek naar een train(st)er (voor 1x in de week) de andere training zal worden gegeven door Gerrit Klok. Daarnaast zoeken we nog een leid(st)er, één en ander mag natuurlijk gecombineerd worden. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Gosse (coördinator junioren).

D3: Voor de D3 zijn we op zoek naar een leid(st)er. De trainingen zullen verzorgd worden door Jordy Miedema. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Hans (coördinator ED pupillen).

E3: Voor de E3 zijn we nog op zoek naar een trainer (1x per week) die samen met Thom de Jong de training voor dit team wil verzorgen. Aanwezigheid als leider op zaterdag is natuurlijk mooi meegenomen, maar niet noodzakelijk. Mocht je interesse hebben neem dan contact op met Hans (coördinator ED pupillen).

E5: Voor de E5 zijn we op zoek naar een trainer (bij voorkeur 2x in de week) en leider. Eén en ander mag natuurlijk gecombineerd worden. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Hans (coördinator ED pupillen).
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!