Sponsors

Hoofdsponsor

Blessure-inloopspreekuur vv St.-Anna

23 september 2018 8:00


Het inloopspreekuur fan fysiotherapeut Alle Sterk in kantine 'De Waaie' gaat dinsdag 2 oktober a.s. weer van start.

Eerst nog even een opfrisser wat het inloopspreekuur precies inhoudt: fysiotherapeut Alle Sterk van ‘Impuls; ’is met vv St.-Annaparochie overeengekomen om eenmaal in de twee weken een inloopspreekuur te houden op sportpark ‘De Waaie’. De bedoeling is om dit zo laagdrempelig te houden. De benaming inloopspreekuur zegt het al. Je bent te allen tijde welkom als je een blessure hebt of andere pijnklachten. Alle Sterk kan je dan tips en advies geven.
 
Iedereen die betrokken is bij de vv krijgt dus de mogelijkheid om bij Alle advies in te winnen. Heel vaak twijfelen mensen ook of ze met bepaalde klachten wel of niet naar de dokter/fysiotherapeut moeten. Dit is dus nu niet meer nodig. Je bent welkom tijdens dit spreekuur waarbij Alle je geheel vrijblijvend de juiste tips kan geven.
 
Dus je hoeft geen enkele schroom te hebben om langs te komen als je daar behoefte aan hebt. Bovendien is het ook nog eens in je ‘eigen kantine’. Loop daarom niet te lang met pijnklachten rond en vraag advies of tips bij Alle Sterk tijdens de tweewekelijkse sessie.
 
Op dinsdagavond 2 oktober a.s. vindt dus het eerste spreekuur van het seizoen plaats. Van 19.00 - 20.00 uur in kantine ‘De Waaie’.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!