Sponsors

Hoofdsponsor

Nog twee finales voor St.-Anna 1

14 mei 2019 18:00


Afgelopen zondag was een aantal meegereisde supporters van St.-Anna na de eerste helft tegen GVAV Rapiditas er toch wel ietwat van af. Op een paar uitzonderingen na was de beleving en inzet niet zoals doorgaans gevraagd wordt als je op een herkansingsplaats staat.

Na afloop maakte de trainer van GVAV het pijnlijk duidelijk: “Het leek er in de eerste helft niet op dat St.-Anna ergens voor leek te strijden…”

Het was dan ook een hele opluchting dat er in de tweede helft wel een enorme motivatie en strijdlust was. Gelukkig! Dan vraag je je logischerwijs af waarom het in de tweede helft wel kan en in de eerste helft niet…

Welke richting gaat dit stukje uit? Richting een oppepper. Even een hart onder de riem steken, is zo’n bekende uitdrukking. Natuurlijk is er sprake van een aantal blessures, maar in de tweede helft bleek St.-Anna ondanks dat wel degelijk goed voetbal op de mat te kunnen leggen, gepaard gaande met veel strijd. De selectie heeft dit seizoen bovendien al vaak genoeg laten zien dat men een hoog niveau kan halen. Kwaliteit is er genoeg.

Als de spelers dit zondag 19 mei a.s. in de thuiswedstrijd tegen LSC 1890 ook kunnen etaleren, dan zit een goed resultaat er zeker in. Om het spelen van degradatiewedstrijden te voorkomen zal er op z’n minst nog tweemaal gewonnen moeten worden. Twee finales…

Succes!

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!