Club van 50 maakt nieuw camerasysteem mogelijk!

20 mei 2019 11:15

Door trainers en leiders van onze teams is vaak de vraag gesteld of wedstrijden ook opgenomen konden worden om nadien te worden geanalyseerd samen met de spelers. Vaak werd dit gedaan door een camera bovenop het dak van onze kantine te plaatsen. Dit is echter niet meer nodig! Sinds afgelopen week beschikt onze vereniging namelijk over een state-of-the-art camerasysteem van VoetbalTV.

Dit systeem zorgt ervoor dat alle wedstrijden die op het hoofdveld gespeeld worden, worden opgenomen. Iedereen kan de wedstrijden live bekijken(!) en trainers kunnen na afloop de beelden gaan analyseren.
Het systeem is er uiteindelijk gekomen door een geweldige bijdrage van de Club van 50 van onze vereniging. Waarvoor hulde!

Toegang tot de beelden kan een ieder krijgen door de VoetbalTV app te downloaden en een account aan te maken via Voetbal.nl en daarmee in te loggen. Je hoeft dus nooit meer een wedstrijd te missen!

Probeer het vooral uit. De kampioenswedstrijd van Dames 1 staat er al op om terugte kijken en ook de wedstrijden van Zondag 1 en 2 zijn terug te bekijken.