vv St.-Anna weer op zaterdag bij de senioren?

20 mei 2019 18:45

Sinds dit seizoen heeft onze vereniging sinds jaren geen seniorenteam meer welke op zaterdag speelt. Bij een recente inventarisatie binnen onze club kwam echter naar voren dat er toch een redelijk aantal spelers is dat wel graag op zaterdag zou willen spelen.

Aangezien onze vereniging alle leden wil faciliteren met het voetballen in een leuk team, willen wij daarom graag weer een zaterdagteam in gaan schrijven. Voordat we dit gaan doen, willen we natuurlijk weten of er echt voldoende spelers zijn die op zaterdag willen gaan spelen. Op basis hiervan kunnen we dan het team inschrijven voor de juiste klasse.

Kortom, zin om (weer) te gaan voetballen op zaterdag? Laat je interesse weten via vtc@vvstanna.nl!