Sponsors

Hoofdsponsor

Cambuur Voetbalkamp bij v.v. St.-Annaparochie

24 juli 2019 9:30


In deze zomervakantie brengt SC Cambuur drie dagen lang een bezoek aan v.v. St.-Annaparochie met een Cambuur Voetbalkamp voor jongens en meisjes in de leeftijdscategorie 6 t/m 15 jaar.

Ben jij een echte voetballiefhebber en wil je een geweldige voetbalzomer beleven? Schrijf je dan in voor het Cambuur Voetbalkamp via www.cambuur.nl/voetbalkampen!

Wanneer? Het Cambuur Voetbalkamp vindt plaats van woensdag 14 augustus tot en met vrijdag 16 augustus 2019. Elke dag duurt van 9.00 uur  tot 15.00 uur en bestaat uit superleuke trainingen en andere voetbalactiviteiten.

Wat kun je van het Cambuur Voetbalkamp verwachten? - Elke dag voetballen in een nieuw Cambuur Voetbalkampen tenue (dat je na afloop mag houden)! - De nieuwste Cambuur Skill Games en spannende mini-toernooitjes - Professionele begeleiding van enthousiaste gediplomeerde (Cambuur)trainers - Iedere dag een lunch, gezonde tussendoortjes en drinken - Een Meet & Greet met spelers van het eerste elftal van SC Cambuur - Kans om gescout te worden voor de Cambuur jeugdopleiding - Een kinderpersconferentie en nieuwe animatie-activiteiten

Zien we jou in de zomervakantie op de velden van v.v. St.-Annaparochie? Meld je dan aan via www.cambuur.nl/voetbalkampen

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!