Sponsors

Hoofdsponsor

Voorlopige indelingen jeugdteams 2021-2022

31 mei 2021 12:30


In de afgelopen weken heeft de VTC weer haar best gedaan om een goede indeling van de jeugdteams te maken voor het nieuwe voetbalseizoen. We hopen natuurlijk allemaal dat we vanaf 1 september a.s. weer wedstrijden kunnen gaan spelen en dat zullen we dan doen met de teams die hieronder zijn opgenomen.

In principe eindigen hiermee de trainingen voor het huidige seizoen. Het is aan de trainers van de nieuwe teams (indien bekend) of zij in de komende maand al met de nieuwe selectie gaan trainen. De KNVB heeft aangekondigd om vanaf 5 juni de RegioCup te starten. Per team wordt gekeken of hier ook daadwerkelijk aan deelgenomen wordt. Dit hangt namelijk af van de beschikbaarheid van de spelers, trainers en leiders. Het kan namelijk zijn dat al andere verplichtingen zijn aangegaan waardoor het niet mogelijk is om deze 4 wedstrijden te spelen. Nogmaals: per team wordt bekeken door de trainer/leider of er voldoende animo en mogelijkheid is om te spelen. Voor de duidelijkheid: de RegioCup wordt nog in de oude samenstelling gespeeld.

Wij zijn als vereniging enorm blij dat we ook dit jaar weer veel jeugdelftallen hebben kunnen vormen.

Het maken van de indelingen is een complexe klus en kost veel energie en overleg. Uiteindelijk zijn we tot een in onze ogen goede indeling gekomen. Hierbij is wel een aantal zaken van belang:

 • Het gaat om een VOORLOPIGE INDELING!Er kunnen dus nog wijzigingen plaatsvinden en aan deze indeling kunnen dus geen rechten worden ontleend.
 • Zie je je naam er niet tussen staan? Neem dan contact op met vtc@vvstanna.nl
 • Ieder jaar zorgt de indeling voor aardig wat emoties bij betrokkenen en dat is soms best te begrijpen. Laten we alleen afspreken dat we hier op een normale en fatsoenlijke manier mee omgaan. Op basis van ervaringen van vorige jaren hebben we besloten dat we geschreeuw en boze/gefrustreerde reacties negeren en zullen die per definitie niet leiden tot een aanpassing van de indeling voor de betrokkenen. Op de inloopavond van 3 juni 2021 (19.00-20.30) mag iedereen zijn of haar zegje doen en daar mag ook best emotie bij zitten. Maar hou er aub rekening mee dat wij ook vrijwilligers zijn die er erg veel tijd in steken en hun uiterste best doen en naar eer en geweten handelen. Indien er gegronde redenen zijn om de indeling aan te passen dan zullen we dit zeker niet nalaten!
 • We hebben ons best gedaan om de indelingen zo goed mogelijk te doen. We proberen waar mogelijk rekening te houden met voorkeuren maar helaas dit is niet altijd mogelijk (en kennen wij natuurlijk ook niet alle achtergronden van alle spelers).
 • We maken gebruik van de input van de trainers en leiders. We hebben een groot deel van het kader over de indelingen gesproken.
 • Het is ieder jaar een erg lastige puzzel in verband met de aantallen spelers per categorie, spelers die stoppen en de minimale en maximale grootte van de teams. Heb hier a.u.b. begrip voor. De situatie per categorie is vaak niet zo eenvoudig als dat het van een afstandje lijkt.
 • De standaard teams hebben een maximale grootte van 14 a 15 spelers voor de elftallen. Alleen als het echt niet anders kan dan bestaat het team uit meer spelers. Dit kan dus betekenen dat het standaard team 14 spelers heeft en het tweede team uit dezelfde categorie 18 spelers heeft. Het gaat hier om een bewuste keuze van de vereniging (en dus niet alleen van de VTC) om de standaard elftallen niet groter te laten zijn dan 15 spelers. 
 • De meeste teams spelen 1eklasse of lager en dat wordt door de KNVB aangeduid met de B categorie. Dit betekent dat er gewerkt kan worden met dispensatiespelers. Om zoveel mogelijk spelers te kunnen laten voetballen, is het zo nu en dan nodig dat we hiervan gebruik maken en maximaal 3 spelers per team kunnen opnemen als dispensatiespelers. Zo kan het voorkomen dat iemand op basis van leeftijd in het team onder de 17 jaar zou moeten komen maar dat we deze toch nog in het team onder de 15 moeten laten spelen. Dit proberen we altijd in overleg te doen en proberen we zo weinig mogelijk voor te laten komen. 
 • Voor de sommige spelers kan het voorkomen dat zij eerder doorstromen naar een hoger/ouder team. Dit is soms noodzakelijk om de juiste aantallen spelers te kunnen halen en dus om iedereen te kunnen laten voetballen. Dit proberen we uiteraard altijd op een zo verantwoord mogelijke wijze te doen.
 • De JO7 bestaat voorlopig uit slechts 2 spelers. De ervaring leert dat er in de komende maanden nog nieuwe aanwas komt waardoor dan een volledig team ontstaat.
 • De JO15, JO17 en JO19 bestaan uit relatief veel spelers. Door het totale aantal is het niet mogelijk gebleken om een extra team te formeren.
 • Dit jaar is er geen MO17 maar een MO19. Dit is bewust zo gedaan in verband met het aantal speelsters. Gezien de leeftijd van de verschillende speelsters was het niet mogelijk om een MO17 te maken maar is er dus gekozen voor een MO19.
 • Komend seizoen zal er ook weer gestart worden met keeperstraining. Later volgt hier meer informatie over.
 • Bij de indelingen van de teams zijn ook de trainers genoemd. Waar TBD staat, betekent het dat er nog een trainer gezocht wordt voor dit team.
 • Indelingen van seniorenteams worden op een later moment geplaatst.

Trainers

Nog een belangrijke opmerking: We proberen voor ieder team een geschikte trainer en een leider te vinden. Dit is vaak best lastig. Indien er geen trainer gevonden kan worden, dan wordt er een beroep op de ouders gedaan. Zonder trainer kan er helaas niet getraind worden en zonder leider kunnen er geen wedstrijden gespeeld worden.

Er wordt dan ook wel eens geroepen dat we dan maar teams moeten samenvoegen en dat de verantwoordelijkheid van de VTC is dat hun betreffende kind kan voetballen (want we betalen immers allemaal contributie). Het mag duidelijk zijn dat wij enorm ons best doen om trainers en leiders te vinden. Dit is alleen geen gemakkelijke opgave. Werk, schoolschema's en privé zaken maken het soms lastig voor enthousiaste mensen om zich hier voor een jaar aan te verbinden. Het samenvoegen van teams voor de training is helaas geen oplossing, daardoor worden de groepen te groot en dat kunnen en willen we niet faciliteren. Ook kunnen wij als VTC zelf niet als leider of trainer gaan fungeren.
We willen dan ook een oproep doen aan ouders of andere geïnteresseerden om je aan te melden als trainer of als leider. Dit kan door contact op te nemen met vtc@vvstanna.nl of via Jeroen van der Vaart (j.p.vandervaart@ziggo.nl).

Nogmaals, indien je het niet eens bent met de indeling (en dat mag natuurlijk!), reageer je dan a.u.b. niet af via berichten op social media maar kom gewoon even naar de inloopavond zodat we er een discussie over kunnen hebben. Deze inloopavond is zoals gezegd op 3 juni 2021 van 19.00 tot 20.30 in de Waaie.

We wensen in ieder geval alle spelers heel veel plezier toe voor het komende voetbalseizoen!

Groeten VTC vv St.-Anna

Jeroen van der Vaart, Richard Dijkstra, Erwin Riemersma, Ate Bosch, Hans Bootsma, Jan de Groot en Pieter Meijer, Dirk Postma.

TEAM

ACHTERNAAM

VOORNAAM

MO13-1

Bergsma

Lieke

 

Stok

Aliejanneke

 

Hoekstra

Vianne

 

Huizinga

Maren Emma

 

Riemersma

Isa

 

Riemersma

Amy

 

Beimers

Femke

 

Fopma

Laura

 

Dijkstra

Ilse

 

Post

Jildou

 

Post

Amarens

 

Swart

Elise

 

Veenstra

Mirthe

 

Beintema

Indra

 

Weijden

Sophie

 

van Polanen

Sanne

 

Stok

Hendrike

 Trainer

Linda Schiphof, Hilde Dijkstra, Lieke Wapstra

 
MO15-1

Vries

Mette

 

Louws

Yena

 

Wierda

Mieke

 

Kleiterp

Doutsen

 

Kuiken (k)

Sianna

 

Boon

Sanne

 

Elsma

Hillie

 

Hoekstra

Fenna

 

Keizer

Amarins

 

v.d.Meer

Indy

 

Vis

Laura

 

Judith

Lep

 

Akeze

Hermela

 Trainer

Gerrit Jan Bergsma

 
MO19-1

Siersema

Tessa

 

(K) Ridder

Marleen

 

Boer

Ariëlle

 

Postma

Kirsten

 

Vries

Tjarda

 

Postma

Ylva

 

Rosema

Tessa

 

Heida

Jenna

 

Barkema

Tommy

 

Emma 

Stoelinga

 

Meer

Berber

 

Jensma

Josephine

 

Regnerus

Meike

 

Zwart

Jasmijn

 Trainer

Heerke Schiphof, Erwin Riemersma

 
JO7-1

Rodenhuis

Doeke

 

Blauw

Vince

Trainer

Tessa Rosema, Dirk Postma

 
JO8-1

Beelen

Taro

 

Dijkstra

Rutger

 

Kooten

Lana

 

Reitsma

Keano

 

Kuiken

Sven

 

Westra

Brent

 

Daniel

Wijbenga (nieuw)

 

Ruigrok

Wadson

 

Post

Rutmer

Trainer

Tessa Rosema, Richard Dijkstra

 
JO9-1

Jaarsma

Luca

 

Siersema

Jorn

 

Waltan

Remco

 

Otter

Job

 

Postma

Rens

 

Wijngaarden

Edwer

 

Reitsma

Jayden

 

Gauw

Fabian

 

Teitsma

Wout

 

Krol

Jarno

 Trainer

TBD 

 
JO9-2

Pasma

Sven

 

Lont

Diemer

 

Mulder

Jelte

 

Veenstra

Thieme

 

Durkstra

Luca

 

Van der Veen

Lars

 

Groeneveld

Lente

 

Kammen

Mare

 

Halma

Milan

Trainer

Jelmer Postma, Dennis van Kooten

 
JO10-1

Binnema

Tibbe

 

De Haan

Jeldert

 

Jensma

Juliette

 

van der Schaaf

Steffen

 

Schiphof

Bjorn

 

Van der woude

Roy

 

Van der woude

Luc

 

Meijer

Harmen

Trainer

Rein Schiphof

 
JO10-2

Binnema

Johannes

 

de Jong

Robin

 

Blauw

Brent

 

de Ruijter

Ricardo

 

Dijkstra

Jorrit

 

Bootsma

Jorrit

 

Rijpstra

Silke

 

Van der Veen

Lars

 

Keizer

Robin

Trainer

Pieter Meijer, TBD

 
JO11-1

Jaspers

Robert

 

van Kooten

Sem

 

Huizinga

Daan-Mats

 

Krol

Ben

 

Postema

Silvan

 

Tijtsma

Mart-Jan

 

Veenstra

Rins

 

Waltman

Milan

 

Korenhoff

Flynn

Trainer

Niek Wadman, Jordan de Groot, Robert Waltman

 
JO12-1

Dijen

Alfa

 

Swart

Levi

 

Rozema

Niels

 

Oenema

Leonildo

 

Binnema

Melle

 

Burg

Dave

 

de Haan

Rutger

 

Kuperus

Melle

 

van der Meer

Sven

 

Hartgens

Justin

 

Van der Wal

Lennard

 

Van der Meer

Harm Jan

 

Roos

Timothy

Trainer

Jasper Boomsma, TBD

 
JO13-1 

Meijer

Jitze

 

Kleiterp

Jens

 

Heida

Valentino

 

Kuperus

Jelte

 

Roersma

Joep

 

Wijgaarden

Alrik

 

Kroondijk

Jorrit

 

Postma

Fimme

 

Hoseini

Yaser

 

Voolstra

Allard

 

de Jong (k)

Stijn

 

Oenema

Johannes

 

Bouland

Mika

 

Hambuchen

Tias

 

Van Maanen

Sam

 

Roos

Timothy

 

Veenstra

Jesper

 Trainer

Andre Haarsma

 
JO15-1

Akkerman

Ingmar

 

Bleeker (k)

Redmer

 

Pasma

Milan

 

Postma

Jorgen

 

Boomstra

Brent

 

Iperen

Thijs

 

Kingma

Stefano

 

Kooten

Jorn

 

Fletcher

Owen

 

Lautenbag

Dirk Jan

 

Hoekstra

Rens

 

Jensma

Goffe

 

Broersma (k)

Quinten

 

Dijkstra

Hjalmar

 

De Vries

Tim

 

Heida 

Sipke Jan

 Trainer

Ate Bosch, Julyan v/d Werff

 
JO15-2

Schat

Falko

 

Bakker

Jelke

 

Schotanus

Sem

 

Feen van der

Brandon

 

Plat

Melle Pieter

 

Stienstra

Tim Jorn

 

Versteegh

Aram

 

Wassenaar

Diezel

 

Kobus

Rowan

 

Wiersma

Jesmer

 

Drost

Wessel

 

Hoogerhuis

Dave

 

Roersma (k)

Boy

 

Bouma

Hessel

 

Keijzer T

Tom

 

Roos

Christiaan

 

Vendel

Jayden

 

Visser

Senna

 Trainer

TBD

 
JO17-1

Groot (k)

Jordan

 

Talsma (k)

Stefan

 

Wadman

Niek

 

Van Kooten

Max

 

Wijngaarden

Dedmer

 

Lep

Wietse

 

Machiela

Stefan

 

Postma

Jelmer

 

Vellinga

Jorn

 

Vis

Dennis

 

Kooten

Dennis

 

Kool

Ryan

 

Beimers

Anne-Dirk

 

Posthumus

Timo

 

Beimers

Jesper

 

Groeneveld

Jeroen

 

Postma

Jildert

 

Broersma

Wesley

 

Stapensea

Sven Willem

 

Stienstra

Luuk Thomas

 Trainer

Julyan vd Werff, Jorn de Jong

 
JO19-1

Brouwer

Arjan

 

Eekkerk

Finn

 

Lep

Wessel

 

Meer

Verry

 

Vries

Raymon 

 

Versnel

Wessel

 

Jong

Allard Sijmen

 

Brakels

Jorrit

 

Vaart van der (k)

Wesley Rick

 

Bom

Phenmar

 

Jensma

Tjerk

 

Kooten

Sil

 

Kloostra

Ytzen

 

Machiela

Jelmer

 

De Vries

Tieme

 

Akeza Gede

Finhas

Trainer

Jurre Brouwer

 
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!