YES PIEREWAAIE!!!!!!

26 juli 2021 19:45

Op zaterdag 28 augustus a.s. gaan we weer met z'n allen Pierewaaie op 'e Waaie. Zit je nou nog op de lagere school? En kun je zwemmen en heb je een zwemdiploma? En ben je leuk? Heb je ook een tent of iets wat daar op lijkt?

Meld je dan bij deze aan via activiteiten@vvstanna.nl (vermeld even je naam, leeftijd telefoonnr. van thuis en eventueel de sportclub waar je lid van bent.)

Op zaterdag 28 augustus vanaf 12.00 (thuis nog ff eten hoor) kun je je tent opzetten. Om 14.00 u. begint dan het heule volle programma. Het is als op een echte camping, dus je moet zelf je tent, camper of caravan meenemen met alles erop en eraan. Ook graag een bord, beker, bestek en theedoek en zwemkleding meenemen.

Zondags om 10.00 u. breken we de camping weer af. Het is voor iedereen, dus je hoeft niet lid te wezen van een vereniging. De kosten zijn 7,50 p.p.. maar dat is incl. eten, drinken, gas, water, licht, vermaak en toeristenbelasting! Je kunt het campinggeld contant meenemen.

Wij hebben er hééél HÉÉÉL veel zin in. Tot dan!