Uitreiking materialen aan trainers en leiders

17 augustus 2021 19:00

De uitreiking van materialen, hesjes en sleutels aan de trainers en leiders staat gepland op maandag 23 augustus van 18.30 tot 19.30 uur op sportpark De Waaie.

Intrapballen
Vanaf dit jaar worden er geen intrapballen meer verstrekt aan de teams. Ieder team krijgt de beschikking over een eigen ballenkar met eigen ballen. Tijdens de zomerstop heeft het ballenhok hiervoor een grondige metamorfose ondergaan.

Ook voor de wedstrijden kan gebruik worden gemaakt van deze ballen. Er zijn netten aanwezig voor het vervoeren van de ballen naar de wedstrijden.

Waterzakken
Ook de waterzakken worden niet meer uitgedeeld, maar liggen in het het vernieuwde ballenhok. Voor de wedstrijden kunnen dus zowel ballen als een waterzak opgehaald worden en na de wedstrijden kan het materiaal hier ook weer terug gelegd worden.

Tijdens de uitreiking van de materialen (hesjes en sleutel kleedkamers) zal één en ander worden getoond en toegelicht.