Betalen met de pin

1 september 2021 17:30

De club streeft ernaar om een cash-loze kantine te worden. Om die reden sturen wij erop om vanaf seizoen 2021-2022 zoveel mogelijk pinbetalingen in de kantine van sportpark De Waaie te accepteren.
De club heeft hiervoor gekozen om een aantal redenen:

• Het is snel en gemakkelijk. Vrijwel iedereen is in het bezit van een bankpas en de pinapparaten in de kantine zijn ook geschikt om contactloos te betalen. Pinbetalingen gaan in de regel ook sneller dan contante betalingen.
  • Omdat er weinig tot geen contant geld meer in de kantine is, wordt het werken in de kantine veiliger. Dit geldt voor de kantinevrijwilligers, maar ook voor de mensen die de kas beheren en het geld afstorten (niet meer met een grote zak geld over straat).
  • Tijdswinst, het kasgeld hoeft niet meer geteld te worden en de inkomsten staan meteen op de rekening van de club.
  • Betalen met de pin of contactloos is veiliger ten aanzien van de verspreiding van corona.

Natuurlijk zullen we de uitzonderingen: kleine kinderen of ouderen zonder betaalpas blijven helpen. Maar help ons ook aub door met je betaalpas naar de kantine te gaan. Alvast bedankt!

alleen-pinnen.jpg