vv St.-Anna gaat met oliebollenactie in zee met meervoudig prijswinnaar Vliegendehond

24 december 2021 13:45

Ook dit jaar laten de pupillen, junioren en senioren van vv St.-Anna zich weer van haar beste kant zien door de club te helpen met de jaarlijkse oliebollenactie waarvan de opbrengst naar de voetbalvereniging gaat.
Afgelopen jaar waren zowel de organisatie als ook onze afnemers niet helemaal tevreden over de kwaliteit van de oliebollen. Dit jaar gooien we het over een hele andere boeg. Jullie opmerkingen hebben we ter harte genomen. Een select aantal gerenommeerde (lokale) bakkers hebben we gevraagd een zak oliebollen ter beschikking te stellen voor een ware proefsessie en hieruit kwam Vliegendehond met haar gouden oliebollen uit Wolvega naar voren als winnaar en hofleverancier voor de vv St.-Annaparochie.

De Vliegendehond uit Wolvega

Al ruim 50 jaar is Bakkerij Vliegendehond een begrip in Wolvega en omstreken. Bakkerij Vliegendehond in Wolvega staat regelmatig in de top 10 van de oliebollentest van het Algemeen Dagblad en is in 2017 zelfs op de derde plaats geëindigd. Daarnaast is zij bijvoorbeeld met haar Fryske Zoetelief Koeke winnaar geworden van de Joop Braakhekke-bokaal 2018 tijdens de jaarlijkse productverkiezing van Fryslân Culinair. Ook met haar oliebollen gooien ze hoge ogen.

We zijn ervan overtuigd dat we dit jaar dan ook de goede keuze hebben gemaakt om in zee te gaan met de gouden oliebollen van Vliegendehond.

Prachtige prijzen

De club stelt leuke prijzen beschikbaar voor degenen die de meeste zakken oliebollen verkopen:
• 1e prijs: Nintendo Switch of JBL partybox On the Go t.w.v. 250,00 (keuze uit 1 van beide)
• 2e prijs: Fifa 2022
• 3e prijs: trainingspak
• 4e prijs: sporttas
• 5e prijs: rugzak
• 6e prijs: cap
• 7e prijs: schoenentas
• Teamprijs: slagroomtaart

Afhalen oliebollen

Op donderdag 30 december 2021 kan jouw volledige bestelling worden afgehaald op sportpark De Waaie. In verband met Covid haal je zelf je volledige bestelling op en zorg je zelf voor de verspreiding hiervan. Tijdstip van ophalen volgt via de app van je voetbalteam.

Poster_Oliebollenactie_2021.jpg