Sponsors

Hoofdsponsor

Competitie-indeling St.-Anna 1, 2 en Vrouwen 1

8 juli 2022 10:15


De competitie-indeling van het eerste, tweede tweede elftal en Vrouwen 1 is bekend.

Bij het eerste elftal kon het twee kanten op: of bij de teams ingedeeld worden uit de stad Groningen of enkele provincies door, om het zo maar eens uit te drukken. De KNVB koos voor het laatste. Trouwens, in plaats van de gebruikelijke veertien ploegen zitten in deze tweede klas twaalf clubs.

Indeling St.-Anna 1: LSC 1890, Drachten, Oldeholtpade, Emmeloord, HODO (Hollandscheveld), Beilen, EMMS (Slagharen), Zuidwolde, Pesse, Dalen en Veno (Vollenhove).

Indeling St.-Anna 2: Akkrum, DTD, Geel Wit, Friesland, GAVC, Heerenveen, LSC 1890, Mildam en MKV.
Dat zijn tien teams. Er is namelijk gekozen voor een najaars- en voorjaarsreeks. Een halve competitie dus. Volgens de KNVB is dit noodzakelijk om een goede aansluiting met de eerste klasse te kunnen garanderen. De beste teams uit de najaarscompetitie plaatsen zich voor de promotiepoules in het voorjaar.

Indeling Vrouwen 1: St.-Anna, Groen Geel (stad Groningen), Heerenveense Boys, 2 Leeuwarder Zwaluwen, ACV 2 (Assen) , Burgum, Knickerbockers 2 (stad Groningen), Marum, Oranje Nassau 3 (stad Groningen), Pesse, SVM (Marknesse), VVK (stad Groningen) en De Weide (Hoogeveen).
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!