Marten Dijkstra nieuwe trainer Vrouwen 1

13 juli 2022 15:30

Onze voetbalvereniging is enorm blij met de aanstelling van Marten Dijkstra als nieuwe trainer van onze eerste damesteam. Raymond Kick heeft dit team de afgelopen jaren getraind en had eerder dit jaar aangegeven aan het eind van het seizoen te stoppen. Na een selectieprocedure hebben we iemand vanuit onze eigen vereniging kunnen aanstellen als nieuwe trainer. Marten is al druk bezig met de voorbereidingen voor het komende seizoen waarbij hij geassisteerd zal worden door Germ Bouma en Femke Keizer. Tevens zal Gerry Bleeker de verzorging op zich nemen. Uiteraard willen wij Raymond enorm bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren en wensen we Marten, Germ, Femke, Gerry en het team enorm veel succes voor het komende seizoen!