AH St.-Annaparochie Voetbaldagen 2023 - STAnnaparochie

Sponsors

Hoofdsponsor

AH St.-Annaparochie Voetbaldagen 2023

9 mei 2023 19:15


Dit jaar, tijdens de meivakantie, werd de 8e editie van de AH Voetbaldagen gehouden op sportpark De Waaie in St.-Annaparochie. In het verleden werd dit 3 dagen durende voetbalfestijn gesponsord door AH Wassenaar. Omdat we dit jaar in AH St.-Annaparochie van eigenaar AH Europahave een nieuwe sponsor gevonden hebben kon ook deze editie weer doorgang vinden. We zijn hier erg content mee. De Voetbaldagen werden op maandagmorgen officieel geopend door Eric Smit de winkelmanager van AH St.-Annaparochie.

Iedereen tussen de 6 en 13 jaar mag meedoen aan de AH St.-Annaparochie Voetbaldagen. Het is de bedoeling dat kinderen tijdens de meivakantie leuk met elkaar bezig zijn en lekker kunnen voetballen en bewegen. Dat is ook dit jaar weer gelukt. Er deden kinderen mee uit Alde Leije, Berltsum, Marrum, Menaam, Nij Altoenae, Oude Bildtzijl, St.-Jacobiparochie, Stiens, Tzummarum, Vrouwenparochie en natuurlijk uit St.-Annaparochie. Wat werd het weer een succes, het evenement was prima verzorgd en het fantastische weer maakte het evenement compleet! Eigenlijk was dit evenement al een succes voordat het was begonnen. Binnen een week was het maximaal aantal deelnemers van 96 al bereikt.

2023-5-1_AH_voetbaldagen_35.JPG

Iedere editie wordt er ook een Goed Doel ondersteund. Dit jaar was er voor de Voedselbank gekozen. Op woensdagmiddag werd er een cheque ter waarde van € 1.000 aan de Voedselbank aangeboden. “Het is fijn dat we samen met deze donatie de Voedselbank kunnen ondersteunen. Zij doen iets aan het maatschappelijk probleem van mensen, die het financieel tijdelijk echt niet redden, door voedselhulp te bieden”. De cheque werd door twee vertegenwoordigers van de Voedselbank in ontvangst genomen. Daarnaast ging de opbrengst van de jaarlijkse verloting naar de rolstoelfiets voor het Van Harenshuus/De Beuckelaer. Voormalig trainer van Dames 1, Raymond Kick, is nauw betrokken is bij deze actie. Hij heeft een mooie opbrengst van € 275 in ontvangst genomen als bijdrage voor de rolstoelfiets.

2023-5-1_AH_voetbaldagen_Dag_2_14.JPG

Als laatste wil het bestuur van vv St.-Annaparochie de trainers die zich drie dagen hebben ingezet voor dit evenement hartelijk bedanken. Zonder de inzet van deze trainers, onder leiding van Hendrik Schiphof, kunnen we een dergelijk evenement niet organiseren.

Meer foto's van de AH St.-Annaparochie Voetbaldagen zijn te vinden op de website:
Foto's dag 1
Foto's dag 2
Foto's dag 3
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!