Dringend trainers voor de JO15, JO17 en MO17 gezocht!

22 mei 2024 19:45

Voetbalclub vv St.-Annaparochie is voor komend seizoen dringend op zoek naar trainers voor de JO15-1, JO17-1 en MO17-1.
We zoeken deze trainers graag tussen de ouders, voetballers en leden van onze club. We weten allemaal dat niks vanzelf gaat en dat er ondersteuning nodig is om alle kinderen te laten voetballen.

Training geven kan 1 keer per week maar ook 2 keer per week, alleen of samen met een (team)maat. Er staat een kleine vergoeding tegenover en alles wat gevraagd wordt is enthousiasme!

Begeleiding, indien gewenst, is er volop vanuit de vereniging door de voetbal technische commissie.

Wij kunnen je hulp goed gebruiken! Lijkt het je leuk om één van deze teams onder je hoede te nemen dan horen we graag van je. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Jeroen van der Vaart via  06-21137197 of [email protected]