vv St.-Anna 3 op weg naar het kampioenschap

29 mei 2024 12:00

vv St.-Anna 3 is goed op weg om kampioen te worden. Vanavond (woensdag 29 mei) speelt het team om 19:30 uur de thuiswedstrijd tegen Blauw Wit '34 8. Bij winst kan St.-Anna 3 aanstaande zaterdag 1 juni kampioen worden.

Zaterdag 1 en dinsdag 4 juni staat de tweestrijd tegen MKV '29 3 nog op het programma. Volgens het schema speelt St.-Anna eerst een uitwedstrijd. Er wordt geprobeerd deze wedstrijden om te draaien zodat een mogelijk kampioenschap aanstaande zaterdag thuis behaald kan worden.

Maar eerst wordt er vanavond (woensdag 29 mei) nog gevoetbald. Supporters zijn van harte welkom!!