St.-Anna 3 kampioen!

2 juni 2024 8:30

Door thuis met 10-2 van MKV ’29 3 te winnen behaalde St.-Anna 3 op zaterdag 1 juni jl. het kampioenschap.

Het was overigens wel een inhaalrace. Niet omdat men in het begin veel puntenverlies leed, maar omdat veel wedstrijden, veelal door de tegenstanders, geen doorgang konden vinden vanwege te weinig spelers.

Maar door een Engelse reeks, oftewel veel wedstrijden spelen in korte tijd spelen, kwam men weer bij en dat leverde derhalve het kampioenschap op.

Na afloop van de wedstrijd was er een heuse schaal voor het team en het bestuur had voor iedere speler een bos bloemen. Daarna konden de spelers aan een welverdiend kampioensfeest beginnen.

Langs deze weg van harte gefeliciteerd met het kampioebschap!