Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Vrouwen 2 kansloos tegen koploper Beetgum (4-1)

12 april 2014 20:30

Vrouwen 2 werd zaterdag op alle fronten afgetroefd door Beetgum. De inzet, beleving en het voetballend vermogen van de tegenstander was beter en dat resulteerde in een 4-1 nederlaag, maar het had ook 8-1 kunnen zijn.

Beetgum liet vanaf de aftrap zien dat het niet voor niets bovenaan staat en binnen 10 minuten hadden ze al 3 levensgrote kansen gehad. Onze verdediging wist zich geen raad met de goed combinerende aanvallers van Beetgum en een doelpunt kon dan ook niet uitblijven. In de 15e minuut werd het dan ook 1-0.

Onze dames konden er niks tegenover stellen in de eerste helft en dat was teleurstellend. Er was geen beweging bij balbezit, de passing en de balbeheersing was matig.

In de 30e minuut liep Nina een knieblessure op en ze kon niet verder spelen.

We hadden geluk dat Beetgum slordig met de kansen omsprong en dat Joyce goed stond te keepen en dat betekende een 1-0 ruststand en dus nog kansen.

In de 2e helft was het opnieuw Beetgum dat met goed combinatiespel door onze verdediging heen snelde en opnieuw kans op kans kreeg. Dit resulteerde al snel in 3-0.

St.Anna kwam er iets beter uit in de tweede helft en kwam af en toe bij het doel van Beetgum en het was Jolanda die uit een goede counter 3-1 kon scoren.

Daarna was het Beetgum die de 4-1 nog maakte en dat was ook de eindstand.