Vrouwen 2 verliest met 1-6 van Makkum

30 augustus 2015 12:30

Als je zaterdag naar het veldspel keek van beide ploegen dan zag je twee gelijkwaardige ploegen aan het werk. De score had dan ook eigenlijk in evenwicht moeten zijn. St.-Anna kwam echter aanvallend tekort en daar zal de komende weken aan gewerkt moeten worden.

Vrouwen 2 begon zaterdag goed tegen Makkum en had het eerste kwartier een veldoverwicht. Dit resulteerde in een kans voor Bindamé die er net niet in ging.

Na 20 minuten kwam St.-Anna wel aan de leiding toen Feline mooi laag in de hoek schoot.

Daarna was het Makkum dat het initiatief overnam en meer op onze helft ging voetballen. Onze verdediging die daarvoor prima speelde ging maar liefst drie keer in de fout en dat betekende een geheel onnodige 1-3 ruststand.

Iedereen had de overtuiging dat er nog van alles mogelijk was in de tweede helft, maar aanvallend was het erg zwak van de kant van St.-Anna.

Makkum daarentegen was wel effectief in het benutten van kansen en dat resulteerde in een 1-6 verlies, een stand die het spelbeeld absoluut niet weergaf.

Maandag kunnen we tegen Mulier laten zien dat we aanvallend ook kwaliteiten hebben.