Zuur verlies van Vrouwen 2 tegen Minnertsga/St.Jacob (3-2)

20 september 2015 11:45

Vrouwen 2 had zaterdag meer balbezit en voetbalde vaker op de helft van de tegenpartij, maar na 90 minuten stond er toch 3-2 op het scorebord voor Minnertsga/St.Jacob.

Onder prachtige weersomstandigheden mochten we zaterdag de derby voetballen tegen Minnertsga/St.-Jacob.

Onze vrouwen begonnen het eerste kwartier goed met een verzorgde opbouw naar voren en dat resulteerde in 3 kansen die niet benut werden.

Uit de 1e echte aanval van Minnertsga/St.-Jacob scoorden zij echter wel een mooi doelpunt en dat betekende 1-0. Onze dames waren heel even van slag maar herstelden zich goed.

Jolanda scoorde eerst nog een afgekeurd doelpunt en vervolgens scoorden Berder en Roxana 2 prachtige treffers voor rust en dat betekende de 1-2.

Na de rust hadden onze vrouwen 2 kansen om de 1-3 te maken en de genadeklap uit te delen, maar dat deden ze niet en toen was het Minnertsga die door een paar individuele acties van speelsters de 2-2 en ook de 3-2 maakte.

St.-Anna drong nog wel aan maar kreeg geen echte kansen meer op de gelijkmaker en dat leverde dus toch een verliespartij op.