Vrouwen 2 wint in aantrekkelijk duel met 4-3 van VIOD 4

10 oktober 2015 20:15

Voetbal is het mooist als het spannend is en je uiteindelijk toch nog wint en dat was zaterdag het geval. Vrouwen 2 stond met de rust met 1-3 achter, maar speelde een geweldig laatste half uur en trok een 4-3 overwinning over de streep.

Scheidsrechter Minnema floot om 15.30 uur voor de aftrap en het was wederom geweldig voetbalweer. Vrouwen 2 had een goede start en met een vroeg doelpunt van Monet na 5 minuten leek het een mooie middag te worden. Het zeer jonge team van VIOD combineerde echter ook makkelijk en maakte in de 20e minuut een prachtig doelpunt en dat betekende de 1-1.

St.-Anna creërde daarna een paar goede kansen, maar Miriam, Roxana en Monet schoten net niet zuiver genoeg. Toen VIOD uit een paar goede tegenaanvallen de 1-2 en ook nog de 1-3 maakte was dat wel een tegenvaller.

Met wat omzettingen en nog meer aanvalskracht werd er begonnen aan de 2e helft, maar dat resulteerde nog niet direct in goed spel en kansen.

Pas toen in de 60e minuut Jolanda ouderwets wegdraaide van haar tegenstander en diagonaal inschoot ging het los en was er nog maar 1 ploeg die voetbalde. Combinaties liepen steeds beter en dat resulteerde in de 68e minuut in een goede combinatie tussen Monet en Veronique die de laatste prima binnenschoot.

St.-Anna rook zijn kansen en ging door en onder aanmoediging van het goed opgekomen publiek was het opnieuw Jolanda die deze middag eindelijk haar voetbalkwaliteiten weer eens liet zien en opnieuw diagonaal inschoot en dat betekende de 4-3 en deze stand werd zonder moeite over de eindstreep getrokken. Prima gedaan dames.