Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Vrouwen 2 doet zichzelf iets tekort met 2-2

29 november 2015 10:30

Vrouwen 2 speelde zaterdag tegen Be Quick Dokkum, had een veldoverwicht, creëerde kansen maar wist dit net niet in een overwinning om te zetten.

Vrouwen 2 begon zaterdag sterk in het eerste kwartier. Ze waren fel, wonnen de duels en combineerden goed. Dit resulteerde in kansen voor Lisa-marije waarvan ze er eentje benutte.

Na een kwartier kwam Be Quick ook aan voetballen toe en kwam gevaarlijk in de buurt van de goal van Daisy. De lob over Daisy heen ging gelukkig net naast.

St.-Anne bleef sterker tot de rust, en Berber en Petra waren dicht bij een doelpunt maar het lukte net niet.

Na de rust had Be Quick de wind in de rug en begonnen ze goed en dat resulteerde in een doelpunt.

Onze dames bleven gevaarlijk, maar de eindpass was net niet nauwkeurig genoeg. Tot aan de 70 e minuut Berber een prachtige pass gaf aan Lisa-marije die beheerst binnenschoot.

Het antwoord van Be Quick kwam snel en met een afstandschot wisten ze de 2-2 te maken.

In de resterende tijd kwamen er geen kansen meer voor beide ploegen.