Welkom op de website van de VV. St-Anna

Voorlopige indeling jeugdteams 2022-2023

28 juni 23:00  In de afgelopen weken heeft de VTC weer haar best gedaan om een goede indeling van de jeugdteams te maken voor het nieuwe voetbalseizoen. Deze indeling is hieronder opgenomen. Indien er vragen of opmerkingen over de indeling zijn dan kunnen deze op de inloopavond op donderdag 30 juni 2022 (19.00 - 20.30) besproken worden met de VTC in de kantine De Waaie.meer »

Oriëntatie voetballen op zaterdag

2 juli 21:45  Het zal voor de meeste van onze leden geen verrassing zijn dat er ook binnen vv St.-Anna wordt gekeken naar de ontwikkelingen in Friesland op het gebied van de speeldag van het eerste herenteam. Helaas besluiten steeds meer verenigingen om de zondag te verruilen voor de zaterdag als speeldag. Onze vereniging heeft een aantal jaar geleden al een commissie ingesteld die zich bezig hield met de ‘toekomst van seniorenvoetbal bij vv St.-Anna’. Er zijn veel gesprekken gevoerd, ideeën uitgewisseld en is er bijvoorbeeld een enquête gehouden onder de leden om te kijken waar de voorkeur voor onze leden ligt qua speeldag. meer »

Eeuwige topscorerslijst St.-Anna 1

30 juni 19:15  Sinds jaar en dag houdt Willem Hiemstra de topscorerslijst bij van St.-Anna 1. Hij registreert iedere doelpuntenmaker vanaf het moment dat St.-Anna in de vierde klasse KNVB of hoger speelt.meer »

Midsummercup Dronrijp prooi voor Dames 1

26 juni 22:45  Een heerlijke temperatuur, een prachtige entourage en veel publiek zorgde ervoor dat het damesteam van vv St.-Anna afgelopen zaterdag kon schitteren op het voetbalveld van Dronrijp. St.-Anna begon in een zware poule met toppers als Drachtster Boys, Libertas en Franeker. Tegen deze geroutineerde zaalteams wist St.-Anna zich staande te houden. Ze kwamen de poule door met 1-0 winst tegen Drachtster Boys, 0-0 tegen Libertas en 5-1 winst tegen Franeker. De tactiek met een rustige, gedegen start en daarna druk in de tweede helft van de wedstrijd, werkte goed.meer »