Welkom op de website van de VV. St-Anna

Bergwijn recordaanwinst Ajax: dit zijn de duurste transfers

Gisteren om 17:14  Volgens De Telegraaf heeft Ajax eindelijk beet: Steven Bergwijn komt naar Amsterdam. De club is er eindelijk uitgekomen met Tottenham Hotspur en maakt 30 miljoen euro over voor de diensten van de international. Dat maakt Bergwijn de duurste Ajax-aankoop aller tijden. Hij komt daarmee in meer »

Deze spelers maakten indruk tijdens het eerste trainingskamp van Ajax

Gisteren om 9:30  Het trainingskamp van Ajax in De Lutte zit er weer op. Het eerste trainingskamp van de ploeg van Alfred Schreuder verliep nog zonder de internationals en dus was het vooral de beurt aan de talenten van de Nederlandse recordkampioen. Deze jongelingen lieten zich van hun beeste kant zien.  meer »

Dit Griekenland flikte het onmogelijke en werd in 2004 Europees kampioen

Gisteren om 7:00  Vandaag is het precies 18 jaar geleden dat Otto Rehhagel met Griekenland het schier onmogelijke presteerde. De ervaren Duitse oefenmeester werd met het Zuid-Europese land Europees kampioen door op 4 juli Portugal in de finale te verslaan. Welke spelers stonden er bij de Grieken in het veld in 2004? meer »

Samenvatting Ajax - Paderborn (2-5)

2 juli 2022 15:41  Ajax heeeft een dikke nederlaag geleden in de oefenwedstrijd tegen Paderborn. De basis van dee Amsterdammers maakte in het eerste bedrijf een prima indruk en stond door een geweldige Mohamed Ihattaren met 2-1 voor. De jonkies kwamen na de pauze het veld in en hadden het een stuk lastiger.  meer »