Lid worden formulier

Lid worden

Middels dit formulier geef ik mij op als (jeugd)lid/donateur van de voetbalvereniging Sint Annaparochie. Zodra dit formulier juist ingevuld is ontvangt u een bevestiging op het door u ingevulde email adres. Indien dit niet het geval is neem dan contact op met ledenadministratie@vvstanna.nl

Indien seniorlid:
Het onderstaande uitsluitend in te vullen door degene die zich aanmeldt als lid, dan wel ouder(s) of
anderzijds gemachtigde.
Hierbij geeft bovenstaand lid (bij jeugdleden één van de ouders) te kennen ermee akkoord te gaan dat
de verschuldigde contributie evenals het jaarlijks verschuldigde kledinggeld van € 20,00 voor jeugdleden en € 25,00 voor senioren leden automatisch geïncasseerd kan worden van bovenstaand bank- of gironummer.
Nieuwe leden vanaf 16 jaar dienen bij opgave een kopie van een identiteitsbewijs bij te voegen. Dit is een door de KNVB ingestelde verplichting.
Kies bestandWijzigVerwijder

Een vereninging kan niet zonder vrijwilligers ook de onze niet. Wij zijn continu op zoek naar vrijwilligers in verschillende functies, van kantinemedewerkers tot scheidsrechters. Graag horen we van u in welke functie u interesse heeft zodat we vrijblijvend daarover contact met u kunnen opnemen.

* = verplicht