Scheidsrechter

Jelmer de Vries

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag mochten we  voetballen  tegen Leovardia F2 uit Leeuwarden. Nadat we vorige week jammerlijk verloren hadden bij Franeker wouden we nu natuurlijk weer winnen.  We begonnen in de volgende opstelling op goal: Sander  achter: Wietse, Jesse en Tessa middenveld: Tim, Terence en Owen en voorin: Rens. Onder prima weersomstandigheden floot de uitstekende lijdende scheidrechter Jelmer de Vries om precies 9.00uur af voor de wedstrijd. Beide teams waren behoorlijk aan mekaar gewaagd. Het spel golfde op en neer met in de 10e minuut een schot van Rens op de lat, in de 12e minuut werd het 1-0 voor St.-Anna door goed overspel van Owen en Tim kon Terence met een bekeken schot er 1-0 van maken. Na nog enkele goede kansen van St.-Anna die jammerlijk gemist werden werd het 1-1 door een hard schot van een speler van Leovardia, die keeper Sander kansloos liet.  Leovardia had enkele grote spelers met een hard schot maar onze verdediging met Jesse en Wietse en Tessa  stonden prima te spelen.  Na een lekker glaasje limonade in de rust hadden de spelers weer nieuwe energie om te tweede helft nog beter te voetballen. In de 25e minuut kreeg Leovardia een vrije trap die een speler keihard in de goal schoot 1-2. Maar St.-Anna was niet uit het veld geslagen en ging op zoek naar de gelijkmaker. Na een prachtige aanval via Quinten, Owen en Terence kreeg Tim de bal die met een bekeken schot er 2-2 van maakte.  Helaas scoorde Leovardia 5 minuten voor tijd de 2-3 na weer een hard afstandsschot. In de laatste minuten werd het nog heel spannend maar helaas werd er niet meer gescoord. Weer verloren jammer genoeg maar onze F2 heeft prima gespeeld en een gelijkspel had ook meer dan verdiend geweest. Volgende week moeten we thuis om 9.00uur tegen koploper AVC  en wie weet kunnen we voor een verassing zorgen.