Welkom op de website van de VV. St-Anna

St.-Anna 1 speelt thuis in plaats van uit

17 mei 11:15  Hoewel het hier en daar anders vermeld staat, speelt St.-Anna 1 op zondag 22 mei a.s. thuis tegen Akkrum.meer »

Zondag 2 zoekt nieuwe trainer

10 mei 23:15  Bent u een fanatieke en gezellige trainer? Dan zijn wij op zoek naar u! Wij zijn vv St.-Anna Zo2. Een fanatiek, gezellig en jong team, spelend in de reserve 2de klasse zondag. Voor meer informatie of interesse kunt u contact opnemen via VTC@vvstanna.nl of bellen met Hans Bootsma: 0610980182. Voorwaarden zijn bespreekbaar met de club.

Klien Sjiet (290): Kampioen, steekmuggen, gesponsord bier en Weduwe Joustra

16 mei 10:15  Iedere week wordt hier het wel een wee van onze club besproken. Deze week week 19. Deze column is buiten verantwoordelijkheid van het bestuur en de webredactie.meer »

Daan Groen blijft nipt van Fenje Greidanus voor

14 mei 12:15  De laatste klaverjasavond. is gewonnen door Daan Groen. De kaartcommissie besloot om dit jaar de wisselbeker voor de beste klaverjasser van het seizoen niet uit te reiken. Dit als gevolg van de pandemie eerder dit jaar.meer »