Welkom op de website van de VV. St-Anna

Samenvatting Oranje Leeuwinnen - China (8-2)

Gisteren om 19:00  De Nederlandse vrouwen hebben zich op de Olympische Spelen verzekerd van de kwartfinale. In de laatste groepwedstrijd tegen China kwam de ploeg van Sarina Wiegman opnieuw tot een monsterscore. Bekijk hier de hoogtepunten van het duel.  meer »

Tussenrapport: Eredivisieclubs op de transfermarkt (3/3)

Gisteren om 15:00  Nog 2,5 week voordat Go Ahead Eagles en sc Heerenveen de Eredivisie 2021-22 op gang trappen in de Adelaarshorst. Geen gewaagde voorspelling: geen club zal met precies dezelfde selectie aantreden zoals die is op het moment van schrijven (dinsdagochtend 27 juli). Toch vinden we een tussenrapportje leuk. Tijd voor de topclubs! meer »

Tussenrapport: Eredivisieclubs op de transfermarkt (2/3)

Gisteren om 12:58  Nog 2,5 week voordat Go Ahead Eagles en sc Heerenveen de Eredivisie 2021-22 op gang trappen in de Adelaarshorst. Geen gewaagde voorspelling: geen club zal met precies dezelfde selectie aantreden zoals die is op het moment van schrijven (dinsdagochtend 27 juli). Toch vinden we een tussenrapportje leuk, waar we nu de nummers 12 t/m 7 van vorig seizoen gaan belichten. meer »

Tussenrapport: Eredivisieclubs op de transfermarkt (1/3)

Gisteren om 10:55  Nog 2,5 week voordat Go Ahead Eagles en sc Heerenveen de Eredivisie 2021-22 op gang trappen in de Adelaarshorst. Geen gewaagde voorspelling: geen club zal met precies dezelfde selectie aantreden zoals die is op het moment van schrijven (dinsdagochtend 27 juli). Toch vinden we een tussenrapportje leuk, beginnend met de drie gepromoveerde clubs en de nummers 15, 14 en 13 van vorig seizoen. meer »