Inloopspreekuren fysiotherapeut Alle Sterk weer van start - STAnnaparochie

Sponsors

Hoofdsponsor

Inloopspreekuren fysiotherapeut Alle Sterk weer van start

21 september 2022 13:00


Fysiotherapeut Alle Sterk van Impuls Fysiotherapie is éénmaal in de twee weken in de kantine van sportcomplex De Waaie aanwezig voor een inloopspreekuur. Heb je last van een blessure of andere pijnklachten dan ben je van harte welkom, ongeacht je leeftijd. Alle Sterk kan je tips en adviezen geven.

Iedereen die betrokken is bij onze club kan bij Alle advies inwinnen. Sporters twijfelen vaak of ze met hun klachten wel of niet naar de fysiotherapeut moeten gaan. Dit is nu niet meer nodig. Je bent van harte welkom tijdens dit inloopspreekuur waarbij Alle je geheel vrijblijvend de juiste tips geeft.

Twijfel dus niet en kom langs als je daar behoefte aan hebt. Bovendien is het ook nog eens in je ‘eigen kantine’. Loop daarom niet te lang met pijnklachten rond en bezoek Alle Sterk tijdens deze tweewekelijkse sessie.

Op dinsdagavond 4 oktober 2022 is er weer een spreekuur van 19.00 tot 20.00 uur in de kantine van sportcomplex De Waaie.

Tot slot: de data van de inloopspreekuren worden opgenomen in de agenda van de website. Kijk daar dus voor de meest actuele informatie.

Impuls_fysiotherapie_800.png
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!