Sponsors

Hoofdsponsor

Voorwoord

Voorwoord
De laatste jaren verscheen er jaarlijks een digitale informatie gids (PDF) met alle informatie over onze vereniging. Met ingang van het seizoen 2013 - 2014 wordt deze informatie via de website verspreid. Denk hierbij aan het lidmaat- en donateurschap, contributieregeling, kledinglijn, clubregels, clubbeleid bij afgelasting en algemene regels.  Daarnaast krijgt ieder lid een presentatie gids. Voor nieuwe leden worden informatie avonden georganiseerd. 

Gebruik de knoppen bovenaan deze pagina om door de verschillende bladzijden te navigeren.

Selecties/teamindelingen: www.vvstanna.nl
De relevante teamindeling van de jeugdafdeling staat op onze site www.vvstanna.nl. Dit is te vinden onder de button ‘Teams.’

Trainingsschema: www.vvstanna.nl
Hetzelfde geldt voor het trainingsschema. Deze is te vinden bij De club / trainingsschema maar de trainingstijden worden ook bij de teaminformatie per team onder de knop teams  vermeld. In nieuwsberichten en berichten van je leider (al dan niet via de knop teams) wordt vermeld op welke datum dit seizoen de trainingen van de verschillende teams beginnen.

Adressen/tel.nummers: www.vvstanna.nl
Ook de adressen, telefoonnummers en e-mailadressen van het bestuur en de commissies zijn op de site terug te vinden. Voor alle personen kunnen deze gegevens opgeroepen worden door op hun pasfoto te klikken. Leiders en trainers worden vermeld onder de knop team. Besturen en Commissies worden vermeld onder de club

Competitie-indeling: www.vvstanna.nl
De competitie-indeling van alle teams van onze club is door de desbetreffende leiders aan de spelers verstrekt. Maar is ook zodra deze door de KNVB gepubliceerd wordt te vinden op onze site, hetzelfde geldt voor het bekerprogramma.  

Houd nieuwsbronnen in de gaten

Voor het laatste nieuws en georganiseerde activiteiten verwijzen wij belangstellenden naar de berichtgevingen op onze website.

Informatie van het kader
Uiteraard wordt er ook door de trainer of leider informatie aan de spelers of de ouders verstrekt.

Nieuwe (pupillen)leden
Een pupillenlid die tijdens het seizoen lid wordt, zal natuurlijk wegwijs gemaakt worden. Hiervoor wordt er 1x per maand een avond (vrijdag) georganiseerd om hem/haar en diens ouders te informeren over de club. De ouders ontvangen hiervoor een uitnodiging.

Leden die gedurende het seizoen instromen zullen, mits er plaats is in een team, eerst een halfjaar uitsluitend trainen. 

Wij wensen iedereen een goed, succesvol en bovenal sportief seizoen  toe.

Het bestuur en de VTC van de vv St.-Annaparochie
Volgende

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!