Welkom op de website van de VV. St-Anna

Leiders let op! Wie komen er 30 oktober a.s. op de foto?

23 oktober 10:45  Dit seizoen worden er weer teamfoto’s genomen. Deze keer doen wij anders dan voorgaande jaren. Wij hebben nu namelijk een vaste plaats gekozen en dat is het kaatsveld. Iedere week komt er een schema op de website. Op de aangegeven tijden wordt een bepaald team verwacht op het kaatsveld en dan kan de fotograaf de foto maken.meer »

Clinic Meisjes Voetbal

18 oktober 12:00  Op woensdagmiddag 3 november van 16.30-18.00 uur is er een Clinic Meisjes Voetbal voor meiden van 10-15 jaar uit St.-Anna en wijde omgeving. Jij doet toch ook mee?!meer »

Klien Sjiet (270): Paaltje, fotogeniek, record en Ajax - PSV