Vrouwen 2 speelt ook 2-2 tegen L'Zwaluwen

30 augustus 2014 16:15

Vrouwen 2 treft in de beker mooie gelijkwaardige tegenstanders en dat geeft leuke en spannende wedstrijden. Na een zwakke start zaterdag herstelden onze dames zich goed en dat leverde een 2-2 eindstand op.

Vrouwen 2 had een zwakke start en kon de bal niet in de ploeg houden. Zwaluwen daarentegen legde een paar mooie combinaties op de mat en de 0-1 stand was dan ook terecht. Na 20 minuten kwam er rust in het spel van St.-Anna en zag het er plotseling heel anders uit. De combinaties liepen nu goed en er ontstonden kansen. Esmay wist haar goede kans nog net niet te benutten, maar Jade, die gelegenheidsspits was scoorde met een droog hard schot diagonaal in de hoek.

Na de rust met de wind tegen was het weer even zoeken naar de goede combinaties en moest het meer van individuele acties komen. Berber kwam een paar keer goed door, maar wist haar kansjes nog niet te benutten en Esmay was op links ook een paar keer gevaarlijk. Toch was het Zwaluwen die opnieuw de leiding nam en daar hadden we niet op gerekend. Gelukkig bleven onze dames goed doorvoetballen en kon Berber na een goede aanval de bal op rechts binnentikken. St.-Anna ging nog wel voor de winst, en Esmay was er dichtbij, maar ze werd onderuit gehaald en de scheidsrechter zag er geen strafschop in en dus bleef de 2-2 op het scorebord staan.