Facebook Toestaan Niet toestaan

Sponsors

Vrouwen 2 verliest na een 2-0 voorsprong met 2-5 van Mulier

29 maart 2015 15:45

Voetbal is soms een raar spelletje. Zo sta je met 2-0 voor en zo verlies je met 2-5. Hoe dan kon gebeuren kunt u nu lezen.

Scheidsrechter Tjisse Roersma blies om 14.20 voor de aftrap. Het was zoals de laatste tijd slecht weer met regen en harde wind, maar het veld was verder prima bespeelbaar.

Mulier had in het begin van de wedstrijd een veldoverwicht, maar dit leidde niet tot kansen en als de bal wel doorkwam dan was gelegenheidsdoelvrouw Tea attent.

In de 5e minuut bouwde St.-Anna voor het eerst een goede aanval op en via Lysanne was het Esmay die een goed voorzet op Joyce gaf die de bal prachtig binnen tikte. (1-0).

In de 10e minuut opnieuw een goede aanval van St.-Anna en nu was het Loes die vanaf links de bal binnen schoot (2-0).

Mulier drong wel aan en schoot veelvuldig op het doel van Tea, maar echt super gevaarlijk werd het niet.

Joyce had nog een goede kans op 3-0 maar alleen voor de keepster had ze het vizier niet op scherp.

In de 44e minuut verdedigde St.-Anna niet goed uit en profiteerde Mulier en die 1-2 was een cruciale treffer in mijn ogen.

Na de rust kwam Mulier furieus uit de startblokken en waren ze voortdurend dreigend bij het doel van Tea. Een doelpunt kon dan ook niet uitblijven en dat gebeurde ook niet. De 2-2 viel en daarna ging Mulier erop en erover.

Plotseling lukte ook alles en elke schot op doel was nu een doelpunt voor Mulier en dat resulteerde in een 2-5 eindstand en een katerig gevoel bij onze vrouwen.