Vrouwen 2 speelt supergoed en wint met 0-11

14 november 2015 17:15

Vrouwen 2 liet zaterdag met uitstekend positiespel en grote doeltreffendheid zien dat het goed kan voetballen. Holwerd had geen schijn van kans en moest lijdzaam toezien dat de score opliep tot maar liefst 0-11.

Je hebt van die dagen dat het vanaf het begin goed loopt en zaterdag was zo'n dag.

Met Krista in de ploeg (na een lange blessure), en Petra in de spits combineerden onze dames er het eerste kwartier lustig op los. Alle ballen kwamen aan en Holwerd werd van het kastje naar de muur gestuurd. Dit resulteerd in 3 mooie doelpunten binnen 15 minuten en alledrie kwamen voort uit mooie combinaties. Petra scoorde de eerste, Jade de 2e en Berber de 3e.

Na een kwartiertje stokte het even wat combinaties betreft, maar na 30 minuten pakten onze dames het weer op. Lysanne schoot prachtig in de kruising en Tea maakt 2 mooie doelpunten en dat betekende een 0-6 ruststand.

Na de rust lag het tempo iets lager, maar ook nu was St.-Anna heer en meester en kwamen de doelpunten met de regelmaat van de klok. Berber maakte uit een vrije trap de 0-7, Petra de 0-8, Tea de 0-9 en Petra de 0-10 en de 0-11.

Een compliment aan de hele ploeg en een bijzonder compliment aan Petra die het uitstekend deed in de spits. Ze was steeds aanspeelbaar, combineerde goed en maakte ook nog eens 4 doelpunten.