Vrouwen 2 haalt een goed niveau en wint met 5-1

23 april 2016 19:45

Vrouwen 2 speelde tegen WWS (Wirdum-Wijtgaard-Swichum) een prima partij, ze waren fel, de bal ging snel rond, ze creƫerden veel kansen en ze wonnen uiteindelijk met 5-1.

Met een mix van oud en jong werd zaterdag een leuke pot voetbal gespeeld tegen WWS.

Linda Schiphof (MB) was beweeglijk en speelde met lef, Marrit Andringa (ook MB) was zeer betrouwbaar achterin en ook Klaske Talsma (35+) stond steeds goed achterin. Zij wist samen met Roxana, die heel goed speelde veel gevaar af te wenden.

Vanaf de aftrap speelden onze dames goed en via Berber en Lisa-marije werden de vleugels steeds goed opgezocht. Beide dames speelden hun man vaak uit en dan was het ook meteen gevaarlijk. Het was jammer dat ze het vizier niet op scherp hadden want anders hadden er nog veel meer doelpunten gevallen.

Het was Lisa-marije die de score opende en daarna bleef het heel lang 1-0. Pas in de 30e minuut wist opnieuw Lisa-Marije uit een corner te scoren. WWS wist uit een goede tegenaanval ook te scoren en dat betekende een 2-1 ruststand.

In de 2e helft begon St.-Anna sterk en al vrij snel werd het uit een corner 3-1 (eigen doelpunt) en toen Berber en Roxana ook nog de 4-1 en 5-1 maakten was de wedstrijd gespeeld. Er kwamen nog kansen om de score te verhogen, maar de keepster van WWS wist de schade te beprelen.