Sponsors

Hoofdsponsor

Kader seizoen 2013-2014

29 juli 2013 19:45


Inmiddels is de teamindeling in de site verwerkt en zijn spelers en speelsters te zien onder de knop teams. Hier staan ook de verschillende leiders en trainers genoemd. Het VTC is verheugd om te zien dat veel kaderleden doorgegaan zijn. Helaas is er nog wel een aantal vacatures.

Het VTC is voor de volgende teams nog op zoek.

MC1:  Olga Kolkman traint een keer in de week en Martine Wieringa (back-up) leidster. We zijn nog op zoek naar een leid(st)er & train(st)er. (beide mag natuurlijk ook). Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Martine. (coördinator meiden)

C2 Voor de D3 zijn we op zoek naar een train(st)er (bij voorkeur 2x in de week) en leid(st)er, één en ander mag natuurlijk gecombineerd worden. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Gosse(coördinator junioren)

D3: Voor de D3 zijn we op zoek naar een train(st)er (bij voorkeur 2x in de week) en leid(st)er, één en ander mag natuurlijk gecombineerd worden. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Hans (coördinator ED pupillen)

E3: Voor de E3 zijn we nog op zoek naar een trainer (1x per week) die samen met Thom de Jong de training voor dit team wil verzorgen. Aanwezigheid als leider op zaterdag is natuurlijk mooi meegenomen maar niet noodzakelijk. Mocht je interesse hebben neem dan contact op met Hans (coördinator ED pupillen)

E5: Voor de E5 zijn we op zoek naar een trainer (bij voorkeur 2x in de week) en leider. Eén en ander mag natuurlijk gecombineerd worden. Mocht je interesse hebben, neem dan contact op met Hans (coördinator ED pupillen)


Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!