Trainingschema

Schema veld 2020/2021

UPDATE: 20 augustus 2020: MO13 en JO13-2 zijn aangepast

Hieronder is het voorlopige trainingschema opgenomen voor het veldvoetbal voor het seizoen 2020/2021. Er is zoveel als mogelijk rekening gehouden met de voorkeuren van de trainers. De reden dat dit nog een voorlopige indeling betreft is dat nog niet alle trainers hun werk- of lesrooster hebben gekregen en daardoor er wellicht nog wijzigingen gemaakt zullen moeten worden.

Nieuwe leden
Overweeg je lid te worden maar wil je graag eerst een paar proef trainingen doen?
Natuurlijk kan dat! Neem eerst wel even contact op met de coördinator van de betreffende leeftijdscategorie zodat hij / zij de trainers kan informeren.

Trainingsschema

• Afwijken van dit schema alleen in onderling overleg
  • Indien op het betreffende veld nog een training gaande is, dan warming-up/rondo's voor de training op het c-veld, panna kooi, kaatsveld o.i.d. maar niet op het trainingsveld!
  • Bij onenigheid is dit schema leidend. Hoofd opleidingen cq voorzitter VTC nemen indien nodig bindende beslissingen over indelingen, tijden etc.
  • Oefenwedstrijden gaan nooit voor trainingen. Maar in onderling overleg is er vast veel mogelijk.
Schermafbeelding_2020-08-20_om_11.09.03.png

Donderdag :