Trainingschema

Schema veld 2021/2022

Hieronder is het trainingschema opgenomen voor het veldvoetbal voor het seizoen 2021/2022. Er is zoveel als mogelijk rekening gehouden met de voorkeuren van de trainers. Voor sommige teams kunnen de trainingstijden nog veranderen indien dit nodig wanneer de werk- en schoolroosters van de trainers bekend zijn.

Nieuwe leden
Overweeg je lid te worden maar wil je graag eerst een paar proef trainingen doen?
Natuurlijk kan dat! Neem eerst wel even contact op met de coördinator van de betreffende leeftijdscategorie zodat hij / zij de trainers kan informeren.

Trainingsschema

• Afwijken van dit schema alleen in onderling overleg
  • Indien op het betreffende veld nog een training gaande is, dan warming-up/rondo's voor de training op het c-veld, panna kooi, kaatsveld o.i.d. maar niet op het trainingsveld!
  • Bij onenigheid is dit schema leidend. Hoofd opleidingen cq voorzitter VTC nemen indien nodig bindende beslissingen over indelingen, tijden etc.
  • Oefenwedstrijden gaan nooit voor trainingen. Maar in onderling overleg is er vast veel mogelijk.
Trainingsschema20212022.JPG
Er is geen training informatie bekend.