Scheidsrechter

Lennart Werkman

Accommodatie

Onbekend

Afgelopen zaterdag moest de F1 voetballen tegen zeerobben. Het was herfst op de waaie, gelukkig droog maar er stond een straffe zijwind. Het talrijke publiek zag dat eric zijn jongens en dame op scherp had gezet want al na 40 seconden kreeg jorn een goeie kans. Zijn schot ging net langs de verkeerde kant van de paal. St anna bleef druk op de tegenstander houden en dit resulteerde na 8 minuten in de 1-0. Rens kreeg de bal en met een hard afstandsschot werd de keeper kansloos gelaten. Zeerobben kreeg nog een dot van een kans, maar Quinten redde fantastisch. Hjalmar, Jesse en Tessa hadden de eerste helft de boel achterin potdicht, waardoor de ruststand 1-0 voor St Anna was. De tweede helft ging Zeerobben beter spelen, en ze kregen ook kansen. Maar steeds was het Quinten die baas was. Maar hij kreeg ook een keer hulp van Jesse op de doellijn.
En toch kwam Zeerobben op 1-1. Een harde voorzet werd knap binnen geschoten.
De jongens raakten niet in paniek en bleven hard werken. Owen en Tim werkten zich een slag in de ronde op het middenveld. Diep in de tweede helft kreeg St. Anna een corner, de bal kwam via de keeper en een speler van Zeerobben achter de doellijn. Doellijntechnologie was hier op zijn plaats geweest, dan was duidelijk geweest dat de bal in zijn geheel over de lijn was geweest. De scheidsrechter zag het goed en dus was het 2-1 voor St. Anna. Er gebeurde niet veel meer in de resterende minuten, maar het was ontzettend spannend. Gelukkig konden ze de overwinning over de streep trekken.
Volgende week kunnen ze thuis kampioen worden, dus kom ze allemaal aanmoedigen!!