SC Berlikum MO13-1 - St. - Annapar. MO13-1

Meisjes onder 13 zaterdag, MO13-1, 2e klasse 08

Datum

1 oktober 2016 8:30

Accommodatie

Onbekend

Tjarda had helaas buikpijn dus deed ze niet met ons mee. Van de nieuwe meisjes ging Tessa mee. Tessa wil graag keepster worden en is al begonnen met keepertraining en kon ze meteen haar keeperkunsten laten zien.

De eerste helft.

Na een tijdje voetballen scoorde Nynke solo 1-0. Na een paar minuten had Jenna een mooie voorzet gekregen van Nynke en het was 2-0. Na circa 10 minuten hadden we rust met een lekker kopje thee.

Tweede helft.

Al vrij snel scoort Berlikum uit een cornerbal 2-1. Hierna werd het even spannend, maar gelukkig scoort Nynke een goal en het staat 3-1 voor ons. Na circa 10 minuten gaf Nynke Jenna een mooie voorzet en Jenna trapt hem erin het staat nu 4-1. Na circa 7 minuten geeft Nynke een voorzet aan Ariëlle en ze trapt de bal erin, het staat nu 5-1. Na een tijdje komt er nog een mooie redding van Tessa. De stand blijft zo de wedstrijd was afgelopen. We gingen handjes schudden en daarna gingen we naar de kleedkamer om te douchen.