St. - Annapar. MO13-1 - SJO Dronrijp Foarút Combinatie MO13-1

Meisjes onder 13 zaterdag, MO13-1, 2e klasse 08

Scheidsrechter

VR1

Accommodatie

Onbekend

Zaterdagochtend 15 oktober moesten de meisjes van Sint Anna tegen Dronrijp/Foarut spelen. We moesten om 8:15 op de Waaie aanwezig zijn. Met Tessa op de goal begonnen we de eerste helft. We moesten vandaag Elsje en Tjarda missen, maar gelukkig wilde Amber de eerste helft wel even meevoetballen. Helaas begon Dronrijp sterker en maakte in de 16de minuut een doelpunt. Snel daarna maakte Amber 1-1. Het duurde 3 minuten voordat de 2de goal er voor Sint Anna in ging; Nynke kreeg een pass van Amber en maakte de score 2-1. Maar Dronrijp liet het er niet bij zitten en ze maakten voor de rust nog net 2-2.

De tweede helft begon en nog geen 5 minuten later scoorde  Jenna met een afstandschot. Maar snel daarna scoorde Dronrijp ook alweer 3-3. Nynke geeft een voorzet aan Jenna en ze scoort in de 45e minuut 4-3. Dronrijp kreeg een corner en die ging er in een keer in 4-4. Het was heel spannend, we probeerden nog te scoren maar dat lukte niet.