Scheidsrechter

Pieter Jissel Bonnema

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag morgen vroeg om kwart over acht stond de complete JO11-2 oftewel de E2 klaar om lekker te spelen.
Simon op doel, met Kylian ervoor. En WIetse als centrale man op het middenveld. Een solide verdediging. Dat merkte het sterke, fel en "bijzonder" gedreven Minnertsga ook. Door de continue druk wisten ze na 10 minuten te scoren. Onze spitsen Sietze en Jurjen hadden bijna nog geen bal aangeraakt.
Door het doel punt waren we wakker geschud en begonnen wat feller te voetballen zodat Jurjen snel de gelijkmaker kon maken. Vlak voor rust scoorde Minnertsga weer.
Na de rust werden enkele foutjes van St Anne, afgestraft met tegen doelpunten. Daarin tegen wou de bal er voor St Anne er bijna niet in, alleen Jurjen en Douwe Jente wisten te scoren. De kansen waren er wel mede door het goed opbouwde werk van Wietse, Sander en Renco.
Door een pittige overtreding van Minnertsga moest Sietze geblesseerd het veld verlaten, dit was het dieptepunt en de soms wel wat dubieze actie's van Minnertsga. De daarop gegeven penalty mist Kees maar net.
Eind resultaat 3-6 verloren, wat we ons zelf kunnen aanrekenen. Desalnietemin een spannende wedstrijd.