Accommodatie

Onbekend

Het was vroeg, maar wat hadden de jongens van E2 er weer zin in om samen te spelen. Kylian,Sietze,Renco,Wietse,Kees,Douwe-Jente,Sander,Jurjen en met Simon in het goal.
Het veld lijkt wel gemaait kunstgras en is zo glad als een biljart laken.

De aftrap werd genomen.Met voorin Jurjen,Wietse en Douwe Jente was er meteen een goede aanval. En al na 4 minuten kwam Renco vanuit het niets,en scoorde het eerste doelpunt om 8.48 uur. Onze jongens hadden regelmatig kansen,maar helaas had de tegenpartij uit Franeker wel een goede achterhoede. Veel geschoten op het goal van de tegenpartij,maar helaas er niet allemaal in. Na een kwartier spelen scoorde Wietse het 2e doelpunt,na een goede hoektrap door Renco. Simon beschermde zijn goal goed. Kylian,Kees en Sander waren goede verdedigers.Toen kwam er een hoektrap tegen. Deze bal kwam hoog in de hoek in het goal terecht via  de achterste goalpaal .Het eerste punt voor de tegenpartij. Daarna waren er nog wel wat kansen voor onze jongens,maar helaas kwam de bal niet in het goal terecht. Een goed samenspel tussen Sietse en Jurjen.

En meteen na de rust scoorde Douwe Jente het 3e doelpunt.Er werd veel voorin gespeeld. Renco gaf een mooie voorzet,en toen ging er iets mis bij de tegenpartij,want het werd een eigen doelpunt.Voor ons werd het dus 4 tegen 1. Het 5e doelpunt werd gemaakt door Douwe Jente,die vanaf een flinke afstand schoot op het goal waardoor de bal hoog in het goal terecht kwam.Daarna werd er nog flink voorin gevoetbald. Kees pakte 2 keer de bal door middel van een kopbal,en speelde de bal over.Goede voorzetten waren er,en er werd goed naar elkaar overgespeeld, maar verdere doelpunten bleven uit. Het was een mooie wedstrijd en met 5 –1 gewonnen.We zijn trots op onze jongens! En bedankt coaches!