Scheidsrechter

Jens Bleeker, J

Accommodatie

Onbekend

De nummer 3 (Sint Annaparochie JO11-2) tegen de nummer 4 (Dronrijp JO11-3). Dat beloofde op

papier een mooie wedstrijd te worden. En een mooie wedstrijd werd het! Maar liefst 12 doelpunten

werden gescoord.

De boys van Sint Anna begonnen sterk. Al binnen 4 minuten trapte Jurjen de bal in het doel van

Dronrijp. Binnen 2 minuten schoot Douwe-Jente de 2 e erin. Een vliegende start voor Sint Anna!

Beide ploegen lieten mooi voetbal zien. Er werd veel overgespeeld en snelle passes gemaakt,

waardoor het toch ook wel een spannende wedstrijd werd om te zien.

De verdediging van Sint Anne liet zien dat je niet zomaar door hun verdediging heen kwam. Dronrijp

probeerde druk te zetten, maar keer op keer was Kylian, Sander of Kees erbij om de aanval af te

wenden. En zag Dronrijp dan toch kans om te schieten dan was onze doelman Simon er als de kippen

bij. Hij keepte een meer dan prima wedstrijd.

Sietze en Wietse verdeelden het spel mooi waardoor de spitzen Renco, Jurjen en Douwe-Jente goed

in spelpositie kwamen. Vlak voor rust hadden onze boys een mooie actie waardoor Jurjen goal

nummer 3 kon maken.

Bij de eerste aftrap na de rust liet Dronrijp zien dat ze nog niet verloren hadden. Ze scoorden met

een mooie lop hun eerste goal. Sint Anna herpakte zich snel. Wietse maakte de 5 e en Jurjen de 6 e

doelpunt. Er werd veel geschoten op het goal van Dronrijp, maar door goede reddingen van de

keeper gingen er minder in dan gekund.

Toch moest de keeper van Dronrijp een harde schot van Sander door laten gaan en ook die van

Renco bleek niet te houden. Goal nummer 6 en 7 waren een feit.

Dronrijp lieten hun kopjes niet zakken. Na mooi spel scoorden zij hun 2 e . Kort daarop was het weer

de beurt voor Sint Anne. Het 8 e doelpunt werd gemaakt door Douwe-Jente.

Dronrijp kreeg nog de kans om de 3 e erin te trappen, maar al vrij vlot liet Sint Annaparochie weten

hiervan niet onder de indruk te zijn. Jurjen mocht het beslissende 9 e doelpunt maken.

Eindstand: 9-3! Goed gedaan jongens! Jullie hebben een fantastische sportieve wedstrijd gespeeld!