ST Tollebeek/Nagele MO13-1 - St. - Annapar. MO13-1

Meisjes onder 13 zaterdag, MO13-1, 2e klasse 05

Datum

1 april 2017 9:00

Accommodatie

Onbekend

Het was vroeg voor Sint Anne. Ze vertrokken om half 8 vanaf De Waaie omdat ze om 9 uur al moesten voetballen in Tollebeek. De eerste helft trapte Sint Anne af. Het spel ging gelijk op maar toch was het Tollebeek dat in de 8ste minuut scoorde met een onhoudbare schot dat in de kruising ging. De dames lieten de kop niet hangen, want al in de 9de minuut maakten ze gelijk door een goal van Nynke op aangeven van Jenna. De volgende kans was ook voor Sint Anne, maar het schot van Arielle raakte helaas de lat. In de 18de minuut maakte Tollebeek de 2-1. De meiden van Sint Anne deden hun stinkende best, maar de beste kansen waren voor Tollebeek en voor rust maakten ze ook nog de 3-1.

De tweede helft begon met de aftrap voor Tollebeek. Al vrij snel scoorden zij de 4-1 en 5-1. Sint Anne was niet opgewassen tegen de grote meiden van Tollebeek. Ze kregen nog wel wat kansen, maar die wilden er niet in. Uiteindelijk won Tollebeek met 6-1. Snel onder de douche en weer een uur naar huis rijden.

Volgende week spelen we om 11:30 thuis tegen Zeerobben. We hopen dan weer te winnen!