St. - Annapar. MO13-1 - Zeerobben MO13-2

Meisjes onder 13 zaterdag, MO13-1, 2e klasse 05

8 april 2017 11:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 8 april om 11:30 moesten we tegen Zeerobben voetballen.

We begonnen met Liza op keep, Berber en Elsje achterin, Arielle, Kirsten en Jenna op het middenveld, Nynke spits en Elles en Tjarda op wissel. We beginnen goed want in de eerste 5 minuten maakt Arielle een goal 1-0, maar niet lang daarna scoorde zeerobben 1-1. Nynke maakte 2-1 en net voor de rust maakte Nynke ook nog 3-1 met een voorzet van Jenna.

Na de rust probeerde Arielle  er 4-1 van te maken, maar de bal werd gekeerd door de keeper. Daarna kreeg Nynke de bal en schoot hem er in en maakte dus 4-1. Zeerobben probeerde nog te scoren maar dat lukte niet. Jenna kreeg de bal en schoot hem in het doel 5-1. Niet lang daarna maakte Jenna nog een goal 6-1. Ook Arielle maakte nog een goal 7-1.

We hadden nog een paar minuten en we hadden nog een paar mooie kansen maar die gingen helaas mis. We hebben een mooie wedstrijd gespeeld.