Accommodatie

Onbekend

Zaterdagmorgen vertrekken we erg vroeg om 8.00 vanaf de Waaie, naar het altijd gemoedelijke Bitgum.
Wat de warming up had moeten zijn leek meer op de cooling down, zo koud was het.

In de 1e helft had de verdediging, met Simon op keep, Kylian centraal, Wietze links & Kees rechts weinig te doen en helaas de keeper van Bitgum ook. We vielen veel aan, met goed overspel en tactische opbouw maar zonder scorings kansen tot dat Renco de bal er op afstand in schoot.
Daarna waren er nog een paar kansen, Sietze miste op een haar naar. En Jurjen schopte ook naast.

Vol zelfvertrouwen begonnen we aan de 2e helft, al klaagden sommigen wel over de kou...ipv op de tegenstander te letten, die duidelijk brutaler speelde dan de 1e helft. En met resultaat, binnen no-time stond het 2-1 voor Bitgum.
Na wat gemopper en geschreeuw van de coach, kwam het besef terug dat er gewoon gespeelt moest worden en dat gebeurde dan ook. Tijdens een corner regen van 5 stuks wist Douwe Jente uiteindelijk de gelijk maker te maken.

Goed gespeelt JO11-2 (voorheen bekend als E2)!