Scheidsrechter

Frank Oosterhaven

Accommodatie

Onbekend

Na een aantal maanden rust was het dan weer zover. De jongens van de E2 waren er helemaal klaar voor en gingen vol zelfvertrouwen het veld op. Al in de zevende minuut was het raak, Tieme gaf een prachtige voorzet en Thomas prikte de bal zo in de goal. Dit leek het begin van een hele reeks doelpunten. Een paar minuten later was het alweer Thomas die de bal in het net schopte. 2-0.

Vervolgens hadden de mannen heel veel kansen maar de doelpunten bleven jammer genoeg achterwege. Met een twee nul voorsprong gingen ze dan ook terug naar de kleedkamer voor een heerlijk bekertje ranja en een aantal aanwijzingen van leider Harm.

Na de rust zaten de mannen er meteen weer bovenop maar de stand bleef zoals die was. Na tien minuten was het Beetgum die richting de goal van St.Anne vloog en snoeihard de bal in het net schoot. Ditzelfde herhaalde zich een aantal minuten later en ja dan is het ineens 2-2 ! De mannen van St.Anne hebben nog wel een aantal kansen gehad maar het mocht niet baten. Ze hebben mooi voetbal laten zien met vooral veel samenspel. Goed gedaan jongens. Eindstand 2-2