Onbekend

28 september 2013
Wat een mooie dag om te voetballen. Dus aan het weer zal het niet liggen.
Om 10 uur verzamelen bij de Waaie om van uit daar weg naar Leeuwarden af te reizen.
De 1e helft werd afgesloten met 7-0 voor ST.Anna. Ik moet zeggen dat de dames en heren leuk hebben gespeeld. De bal ging over een weer en er kwamen mooie voorzetten voorbij. Wat resulteerde in een aantal doelpunten.
Wat we niet moeten vergeten is dat de verdediging ook top is. Ze stonden achter in en bijna elke bal die in de buurt kwam werd keurig weg gewerkt. Dus de vele doelpunten die vallen zijn ook mede te danken aan onze verdedigers. TOPPERS!!!!
Toen rust, een lekkere beker ranja en even een kleine wedstrijd evaluatie.
Na de rust weer fris het veld op. De leider van de tegenstander vroeg ons om een beetje rustiger aan te doen....toen hebben ze er nog maar een speler bijgezet. Dus 8 tegen 9. En ook deze helft werd ook afgesloten met 7 doelpunten. De eind stand was 14-0 voor ST.Anna. Het was een leuke voetbal ochtend. Er was ook nog een verassing....gebak met ranja. Dit omdat het team van Blauw Wit team van de week was.