Blauw Wit '34 F3 - St.-Anna F1, Uitslag 0-5

Datum

8 maart 2014 10:45

Accommodatie

Onbekend

Op de zonnige zaterdagmorgen om 10.45 moest de F1 van St. Anna voetballen tegen Blauw/Wit Leeuwarden. De jongens begonnen lekker met voetballen, al na 5 minuten schoot Anne Dirk de bal net naast het doel. Daarna nog een poging van Jesper met een mooie  kopbal maar helaas die mocht niet zitten..  Na 15 minuten maakte Wesley een prachtige goal  en zo was de ruststand 1-0 voor St. Anna.

De tweede helft  begon met een prachtige redding van Stefan bij het doel.  Stefan trapte de bal  een heel eind uit waar Max de bal ontving en hem door paste naar Jesper  die de bal heel netjes afmaakte!!! Nog niet een minuut later werd de bal van Blauw/wit weer onderschept  en daar maakte Anne Dirk een mooie 3-0 van! Daarna kreeg Jesper de bal en gaf een mooie voorzet aan Max die de bal perfect afmaakte op doel. 4-0. Vlak voor het einde van de wedstrijd pakte Dennis de bal af van Blauw/wit en speelde  de bal af naar Anne Dirk die vervolgens op doel schoot, dit schot werd met de handen gekeerd door de keeper van blauw/wit maar door de snelle reactie van Ludo kregen we er nog een doelpuntje bij  . Eindstand 5-0!!!!