Scheidsrechter

Frans Dijkman

Accommodatie

Onbekend

De F1 weet welke tegenstander zij vandaag krijgen, want vorige week speelden zij ook tegen deze ploeg uit, in Leeuwarden. FVC wist het toen spannend te houden. De F1 stond in de rust voor met 1-2. Waar zij als eerste de twee doelpunten wisten te scoren. In de tweede helft wist de F1 ternauwernood de overwinning binnen te slepen, 3-4.

Vandaag dus gelijk op scherp! Het spel ging gelijk in de aanval, maar FVC wist tegengas te geven. De F1 gooit er nog een tandje bij en daar scoort Dennis al de 1-0. Nu het hoofd koel houden en op zoek naar de 2e goal. Anne Dirk weet die lekker op de slof te krijgen 2-0. Maar wat doet FVC met die corners… Zij nemen die kort. De eerste keer weet Stefan hem tegen te houden. De tweede keer dekte Jesper goed de man bij de korte corner, maar 3x scheepsrecht zal FVC wel denken. Nu over links de korte corner. De F1 heeft dit niet gelijk door en FVC zet voor…bam tegen Stefan zijn benen. En gelijk weer een schot op doel, Stefan probeert hem weg te boksen, Sven botst tegen de sterspeler van FVC op en de bal rolt zo via de kluts tussen de palen,2-1. En dat is ook de ruststand. Het lijkt een herhaling van vorige week. Neemt FVC revanche op St. Anne?

Daar lijkt het wel op na rust, maar de F1 heeft een sterke defensie achterin. Jurre en Sven ruimen vele ballen op en dan neemt Max de bal mee naar voren, zet hem voor en Jesper rond af, 3-1. Dat smaakt naar meer, denkt Jesper. Uit de corner scoort hij de 4-1. Nee, dit lijkt niet meer goed te komen voor FVC. Wesley probeert ook om te scoren, maar hij raakt de lat. Max probeert het met een lobje en ja hoor 5-1. En Ludo weet de eindstand op 6-1 te brengen. Goed gedaan jongens. Jullie zijn nog steeds onverslagen. Weten jullie dit vast te houden tot het einde van de competitie? Ga ervoor!!